Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων – Η ανακοίνωση του Δήμου

Ένα ακόμα Πολιτιστικό Καλοκαίρι ξεκινά στον Δήμο Αποκορώνου, υποσχόμενο ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης  με ποικίλες εκδηλώσεις που  θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια. 

Έχουμε την μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε, ένα πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Αποκορώνου και η Κοινωφελής  Επιχείρηση Αποκορώνου (Κ.Ε.Δ.Α.), σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, με «αντίδοτο» πραγματικές «ανάσες» Πολιτισμού  σ’ ένα μοναδικά όμορφο περιβάλλον. ! 

Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε  όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις!

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων: Από θεατρικές παραστάσεις, μέχρι χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, που είναι βέβαιο, πως θα συντροφεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις καλοκαιρινές μας βραδιές.

Φέτος, ταιριάξαμε το  Πολιτισμό με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, προσδοκώντας να στείλουμε  πολλαπλά μηνύματα! Στηρίξαμε τους  ντόπιους “δικούς” μας  καλλιτέχνες και παραχωρήσαμε τους  πολιτιστικούς χώρους του Δήμου  δωρεάν σε όσους τους ζήτησαν για να προβάλουν την δουλειά τους. Για μια ακόμη φορά κάναμε πράξη το

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Σας προσκαλούμε  λοιπόν να απολαύσετε στο έπακρο, το φετινό Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας ,να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε!

Καλό Καλοκαίρι!

Ολόκληρο το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook