Κόντρα σε έναν αντίπαλο που εξ αρχής ήταν το φαβορί όχι μόνο της σειράς αλλά και της κατηγορίας ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν τα κατάφερε και μετά την εις βάρος του ήττα με 9-5 από τον Απόλλωνα στο Κολυμβητήριο Χανίων, παρέμεινε για άλλη μία χρονιά στην Α2 Κατηγορία.

Ο ΝΟΧ ξανά έφτασε στην… πηγή αλλά δεν “ήπιε” νερό, “αυτοκτονώντας” ουσιαστικά στα πλέι οφ απέναντι στον Νηρέα Γέρακα, όπου του αρκούσε ακόμα και η ισοπαλία για να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον ΟΦΗ.

Ο Απόλλων αποδείχτηκε πιο αποφασισμένος για τη νίκη και έκανε το 2-0 στη σειρά πανηγυρίζοντας την άνοδο. Από την άλλη θα διεκδικήσει την 3η θέση.

Η διακύμανση του σκορ

0-1 Δερμιτζάκης
0-2 Παπαδόπουλος
1-2 Παπαμανωλιουδάκης
1-3 Δερμιτζάκης
1-4 Δερμιτζάκης
2-4 Μπαριωτάκης
2-5 Παπαδόπουλος
3-5 Κατσουλάκης
3-6 Αφρουδάκης
3-7 Δερμιτζάκης
3-8 Λάζαρης
4-8 Κατσουλάκης
4-9 Αφρουδάκης
5-9 Μανιουδάκης

Τα 8λεπτα: 1-2, 1-3, 1-1, 2-3

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης. Κατσουλάκης 2 Παπαμανωλιουδάκης 1, Μανιουδάκης 1, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης, Αποστολάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος 2, Λάζαρης 1, Δερμιτζάκης 4, Αφρουδάκης 2, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook