Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας για τους λόγους που πήγε στην ομάδα.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΟΦΗ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου.

Ο \”Κόκκι\” στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν από την πλευρά της Επισκοπής αποκαλύπτοντας ότι είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. «Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και που θα αγωνιστώ στην Επισκοπή. Ένα σωματείο πολύ οργανωμένο, με καλή διοίκηση και καλό αγωνιστικό τμήμα. Επέμενα στην επιλογή μου να έρθω στην Επισκοπή παρόλο που με ήθελαν ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες γιατί ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι και οι παράγοντες της ομάδας ήταν ότι καλύτερο. Όπως φυσικά σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, έπαιξαν και οι συνθήκες δουλειάς στην Επισκοπή που σίγουρα ζηλεύουν μεγάλες ομάδες. Θέλω να βοηθήσω τη ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της γιατί και οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι με αυτούς της νέας μου ομάδας» ήταν τα λόγια του Κώστα Κοκκινάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook