Την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου ανέλαβε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που αποχωρίστηκε την Κίσσαμο και τα Χανιά έπειτα από μία επιτυχημένη τετραετή συνεργασία με τον Κισσαμικό.

Ο 46χρονος προπονητής αποτελεί τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο των “μελανόλευκων”, παρότι στις δηλώσεις του τόνισε ότι αρχικός στόχος του ήταν να ξεκουραστεί μετά τη συνεργασία με τον Κισσαμικό.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο 46χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία τού συλλόγου μας και συμφώνησε με τους διοικούντες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στον πάγκο του Κισσαμικού, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Επανομής.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιγιαλείου ο κ. Μπαξεβάνος τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, μολονότι ήταν στις σκέψεις και τις προθέσεις μου να ξεκουραστώ μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας μου με τον Κισσαμικό. Τελικά, όμως, είπα το ναι απέναντι σε ανθρώπους που μου έδειξαν πως πραγματικά έχουν όρεξη και όραμα προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει και να κάνει κάτι καλό σε μια δύσκολη ομολογουμένως κατηγορία, όπως είναι η Football League. Από κει και πέρα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με συνεργασία και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, και πρωτίστως εγώ, να βοηθήσουμε ώστε ο Παναιγιάλειος να πετύχει τους φετινούς στόχους του».  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook