Το βιβλίο του “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” θα παρουσιάσει την Παρασκευή (14/07) στα Χανιά ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Ο κρητικής καταγωγής δημοσιογράφος του… αλησμόνητου «βαλ’ το αγόρι μου» θα παρουσιάσει το βιβλίο του που είναι αφιερωμένο στο έπος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Η παρουσίαση στα Χανιά θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Δημαρχείο Χανίων. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις στο Ρέθυμνο (18/07), στο Ηράκλειο (21/07) και στην Ιεράπετρα (τον Σεπτέμβριο).

Ομιλητές θα είναι οι Τάσος Βάμβουκας (Δήμαρχος Χανίων), Βαρβάρα Περράκη (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων), Γιώργος Καλαφατάκης (προπονητής – πρώην διεθνής παίκτης), Ηλίας Παπαθεοδώρου (προπονητής Εθνικής Νέων Ανδρών), Μανώλης Παπαμακάριος (διεθνής παίκτης), Γιάννης Σκαραντωνάκης (πρώην παίκτης), Νίκος Φλέκκας (πρόεδρος “Γαλ. Φάρου”), Κυριάκος Καψής (δημοσιογράφος) και ο Βασίλης Σκουντής (δημοσιογράφος – συγγραφέας). Τον συντονισμό θα κάνει ο Βασίλης Φουντουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook