Τελευταία ενημέρωση 9.43

Ένας 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από μπαλοθιές που έπεσαν σε πρόγαμο – Υπεβλήθη σε χειρουργείο – Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του

Ο σοβαρός τραυματισμός 45χρονου ήταν ο απολογισμός άσκοπων πυροβολισμών χθες το βράδυ.

Οι μπαλωθιές έπεσαν κατά τη διάρκεια πρόγαμου τη νύχτα στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Από τους άσκοπους πυροβολισμού τραυματίστηκε ένας 45χρονος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο από δικούς του ανθρώπους, που δεν εφημέρευε… Όμως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό από όλες τις κλινικές έτρεξαν στο δύσκολο περιστατικό και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Ήδη έχουν γίνει δυο προσαγωγές από την Αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Βενιζελείου Νοσοκομείου τονίζει:

“Ο Σύλλογος Εργαζομένων με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, που σήμερα ξημερώματα Παρασκευής για μια ακόμη φορά έδειξε το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό του.

Τα ξημερώματα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο με ιδιωτικό μέσο βαρύτατα τραυματισμένος πολίτης, σε μέρα μη εφημερίας  του Νοσοκομείου, και άμεσα του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, αποσοβώντας τα χειρότερα για την υγεία του.

Άμεσα στο Τ.Ε.Π προσήλθε προσωπικό του Νοσοκομείου από όλες τις κλινικές και τα τμήματα και με ταχύτατη και  άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση τους ασθενούς και να διακομισθεί με ασφάλεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.

Αυτή είναι η καλύτερη αξιολόγηση του έργου και της προσφορά σας.”

e-mesara.gr 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook