Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Πρω1νό σήμερα και καθώς η Φαίη ΣΚορδά αποχαιρετούσε το κοινό έδωσε τον λόγο στους συνεργάτες – Λύγισε η Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη δεν άντεξε τη συγκίνηση και δάκρυσε λέγοντας: «Φαίη σε ευχαριστούμε για όλα. Ήταν μια περίεργη χρονιά -είμαι 7 χρόνια εδώ- ήταν μια διαφορετική χρονιά»… Ήδη υπάρχουν φήμες για αποχώρηση της Σάσας και μετακίνησή της στη βραδινή ζώνη στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

«Βόμβα» έριξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία αποχαιρετώντας κι εκείνη το κοινό αποκάλυψε ότι ενδέχεται να μην είναι κοντά τους τον Σεπτέμβριο. Απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά είπε: «Ξέρεις ότι σε πίστευα από την πρώτη στιγμή και πολλές φορές σου έπιασα το χέρι και σου είπα μη φοβάσαι τίποτα. Ήταν μια από τις πιο ωραίες χρονιές που έχουμε περάσει στην τηλεόραση αν και για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με κρατήσουν εκτός τηλεόρασης. Θέλω να πω απλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς».

«Αργυρώ ξανασκέψου το», πρόσθεσε στο τέλος η Λίτσα Πατέρα.

Aμέσως μετά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε και αυτός την αποχώρησή του: «Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Πέρυσι τέτοια εποχή πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο για να έρθω στο Πρωινό. Του χρόνου δεν θα είμαι όπως ξέρεις το έχουμε συζητήσει. Παιδιά ήταν μια χρονιά πολύ όμορφη για εμένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου έχετε φέρει τύχη. Θα σε έχω στην καρδιά μου Φαίη».

«Κύριος. Πολύ σημαντικό να είσαι αξιοπρεπής στο χώρο μας» είπε η Φαίη Σκορδά.

aixmi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook