Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιούνται τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017»

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017» από 16 έως 21 Ιουλίου που οργανώνει επί 32 συνεχή χρόνια ο πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Αικατερίνης στην ομώνυμη συνοικία του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον οργανωτή το πρόγραμμα των 6ήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

*08.00 Τέλεση Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης, μετά αρτοκλασίας, υπέρ υγείας, προόδου και ευημερίας, των Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.       

*Επιμνημόσυνη δέηση των αποβιωσάντων Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.

*Των ιερών Ακολουθιών θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κος κος Ειρηναίος.

*10.30 Εγκαίνια έκθεσης, με πολύ ενδιαφέροντα έργα εκείνων που συμμετείχαν στα φετινά επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ και  ΚΟΠΤΙΚΗΣ – ΡΑΠΤΙΚΗΣ. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή  ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/2017, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7/2017, ΑΠΌ  ΤΙΣ  8-9μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Το Θέατρο Μορφές,  παρουσιάζει φέτος την παράσταση για παιδιά «Ραντεβού στην κιβωτό».

Τρεις πιγκουίνοι που μυρίζουν ψαρίλα και μια “αφράτη περιστέρα” που έρχεται να αναγγείλει  ένα δεύτερο κατακλυσμό, είναι οι πρωταγωνιστές μιας ιδιαίτερης και ανατρεπτικής παράστασης που παρουσιάζει φέτος το Θέατρο Μορφές.

Από τους τρεις πιγκουίνους μόνο οι δύο μπορούν να ταξιδέψουν με την κιβωτό του Λώε (απόγονος του Νώε). Έτσι, οι δύο πιγκουίνοι, αποφασίζουν να περάσουν τον τρίτο κρυφά στην κιβωτό σαν λαθρεπιβάτη. Το γεγονός αυτό, οδηγεί τους τρεις φίλους σε αμέτρητες κωμικές καταστάσεις και μπερδέματα, αφού οι τρεις πιγκουίνοι μπροστά στην καταστροφή, καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, να δράσουν και να δουν με άλλα μάτια τη φιλία, την αγάπη και την συνεργασία. Το “Ραντεβού στην κιβωτό” είναι ένα παιδικό μιούζικαλ με πολύ γέλιο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Ένα θεατρικό κείμενο που την διασκευή έκανε η ίδια η σκηνοθέτρια Γιάννα Κεφάλα, βασισμένο στο παραμύθι του Ούλριχ Ούμπ με τίτλο «Στην κιβωτό στις 8».

Συγγραφή/Σκηνοθεσία:Γιάννα Κεφάλα, Σκηνογραφία:ΆνναΧιλετζάκη

Κοστούμια:ΓιασμίνΤιμοτίγιεβιτς, Κινησιολογία/Χορογαφίες:Κων.Τσακιρέλης

Ήχος/Φώτα: Νίκος ΑρετάκηςΜουσική: Γιάννης Κοντάκης

Παίζουν οι μουσικοί:Πιάνο: Γιάννης ΠαραουλάκηςΚιθάρα/Μπάσο:Ι. Κοντάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί:ΔομίνικοςΤαβερναράκης, Τάσος Καϊσαρλής, Ρένα Πασπάτη, Σίμος Χριστοδούλου και Γιάννα Κεφάλα.

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00 *Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ξαναχτυπά με την θεότρελη κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ».

Το έργο είναι μια κωμωδία -παρωδία του πασίγνωστου έργου Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ αλλά – σύμφωνα με το έργο- με έναν θίασο άλλα ντ’ άλλων !!!! Μία μεθυσμένη σκηνοθέτης που εισβάλει μέσα στην σκηνή ενώ το έργο παίζεται, μια «μικρή» Ιουλιέτα 45 χρονών(!),ένας Ρωμαίος που ξεχνάει τα λόγια του, ένας ηθοποιός για 5 ρόλους ,σκηνικά να γκρεμίζονται, ένας ανήσυχος σκύλος, μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας, αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό. Θα καταφέρει η ανισόρροπη σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

Διανομή με σειρά εμφάνισης: Γεωργία Μαυρογιάννακη, Στέλλα Κορνίλη, Νίκος Μανιάς, Κλεοπάτρα Βρεττού, Κωνσταντίνα Αγγελίδη, Μαρίνα Στεφανάκη, Μαρία Μακράκη, Αντώνης Βούρλος και Γιάννης Λαμπράκης

Σκηνικά – Αντώνης Βούρλος. Επιμέλεια – ζωγραφική σκηνικού – Γιάννης Λαμπράκης

Μουσική επιμέλεια – Μάνος Μανιάς, Κοστούμια – Ειρήνη Μιλαθιανάκη, Αφίσα – Γιάννης Λαμπράκης, Χορογραφία – Μαρία Φαρσάρη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ                                                     

20.45  *Προσέλευση Κοινού
21.00  *Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα επιμορφωτικά προγράμματα παραδοσιακής Μουσικής, παραδοσιακών οργάνων και παραδοσιακών χορών που λειτούργησαν την περίοδο 2016-2017 στον Πολιτιστικό Σύλλογό μας με μεγάλη επιτυχία.

*Θα εμφανισθούν κατά σειρά παρουσίασης:*Tα τμήματα  κιθάρας, ενηλίκων (αρχαρίων), *Τμήματα  κιθάρας ανηλίκων(αρχαρίων), *Τμήματα  κιθάρας ενηλίκων-ανηλίκων (προχωρημένων). Τα τμήματα αυτά δίδαξε η καθηγήτρια μουσικής, κα Ιωάννα Ψαράκη.

*Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των τμημάτων παραδοσιακών οργάνων όπως: *Λύρας ανηλίκων (αρχαρίων), *Μαντολίνου ανηλίκων (αρχαρίων),  *Λύρας και μαντολίνου ανηλίκων (προχωρημένων), *Μαντολίνου ενηλίκων. Τα τμήματα αυτά δίδαξε ο καθηγητής της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής κος Ελευθ. Ψαράκης.

*Η επόμενη παρουσίαση θα είναι τα τμήματα παραδοσιακών χορών όπως:

*Τα τμήματα ενηλίκων αρχαρίων, *Τα τμήματα ανηλίκων(αρχαρίων), *Τα τμήματα ενηλίκων-ανηλίκων (προχωρημένων). Τα τμήματα αυτά δίδαξε η καθηγήτρια χορού, κα Ελευθ. Φαρσάρη.

*Αμέσως μετά, όπως έχει καθιερωθεί 32 συνεχή χρόνια, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους μαθητές και μαθήτριες της Β΄θμιαςΕκπ/σης που αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά και έλαβαν τελική βαθμολογία πάνω από 18, καθώς επίσης και στα παιδιά που διακρίθηκαν σε διάφορους άλλους τομείς (όπως αθλητικούς-μουσικούς-κοινωνικούς-μαθητικούς-εργασιακούς κ.α.) και που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης.

Επίσης θα επιδοθούν χρηματικά βραβεία στους 10 πρώτους πρωτεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου και τους 10 πρώτους του Λυκείου, από τον Μεγάλο Ευεργέτη της Συνοικίας μας κον Κ. Μπαντουβά, στη μνήμη του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Μαν. Μπαντουβά,  όπως έχει καθιερωθεί συνεχώς τα τελευταία 25 χρόνια.

*Στη συνέχεια η εξαιρετική νεανική χορευτική ομάδα του Βασίλη και του Γιώργου Κουντούρη, τιμούν τα φετινά «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» μας, με την εθελοντική παρουσία τους. Θα παρουσιάσουν με την έμφυτη δεξιοτεχνία και αυθόρμητη λεβεντιά που τους διακρίνει, κρητικούς παραδοσιακούς χορούς κάθε εποχής και περιοχής, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Το χορευτικό του Β. και Γ. Κουντούρη, θα το συνοδεύει το μουσικό συγκρότημα του γνωστού καλλιτέχνη και μουσικοδιδασκάλου της Κρητικής μουσικής και κατοίκου της περιοχής μας κου Ελευθ. Ψαράκη, μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες του, ευγενικά προσφερθέντες, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

*Η βραδιά θα κλείσει με γνήσια Κρητική μουσική, για όσες και όσους θέλουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν, προσφορά του μουσικοδιδασκάλου Ελευθερίου Ψαράκη μετά των συνεργατών του.

*Επίσης κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, θα επιδοθούν από τους υπεύθυνους των επιμορφωτικών τμημάτων Αγιογραφίας, ζωγραφικής, κοσμήματος, παραδοσιακών χορών, παραδοσιακών οργάνων λύρας και μαντολίνου, κιθάρας, Πληροφορικής, κοπτικής/ραπτικής, Αγγλικών, Μελισσοκομίας και ψυχοσυναισθηματικής υγείας, οι  βεβαιώσεων παρακολούθησης  όσων τακτικά συμμετείχαν στα  επιμορφωτικά προγράμματά μας της περιόδου 2016-2017, τα οποία οργάνωσε και λειτούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, με την στήριξη και της Περιφέρειας Κρήτης.

ΠΕΜΠΤΗ 20  ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45 *Προσέλευση Κοινού

21.00 *Ο Σύλλογός μας, με την συμπλήρωση φέτος 60 χρόνων από το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη, αφιερώνει τη σημερινή μέρα των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ, για να τιμήσει τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο του πνεύματος, τον συγγραφέα, τον στοχαστή, τον φιλόσοφο, τον πολιτικό, τον ταξιδευτή Νίκο Καζαντζάκη.

Ο Νίκος Καζαντζάκης γεννήθηκε στη Πόλη μας και ασχολήθηκε με όλα τα είδη του λόγου. Έγραψε ποίηση, μυθιστορήματα, θεατρικά έργα, τραγωδίες, φιλοσοφία, ταξιδιωτικά και έκανε πολλές μεταφράσεις.

Σήμερα, ο Νίκος Καζαντζάκης θεωρείται ένας οικουμενικός συγγραφέας. Είναι ο πιο πολυμεταφρασμένος Έλληνας συγγραφέας σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν δεν υπάρχει άνθρωπος που ξέρει να διαβάζει και δε θα μπορέσει σε κάποια γλώσσα ή διάλεκτο να διαβάσει Καζαντζάκη.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο και την περιοχή μας, που ο Πρόεδρος του Μουσείου Ν. Καζαντζάκης, αξιότιμος κος Μιχάλης Ταρουδάκης, αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, να παρευρεθεί και να παρουσιάσει την προσωπική και πολύ ενδιαφέρουσα ματιά του για το φαινόμενο που λέγεται “Καζαντζάκης”, τον οποίο θερμότατα ευχαριστούμε.

Τίτλος της αποψινής παρέμβασής του είναι: “Νίκος Καζαντζάκης – Λογοτέχνης ή Φιλόσοφος ;”

Ο κος Μιχάλης Ταρουδάκης είναι και Καθηγητής του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ερευνητής του Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ακουστικής και μέχρι πέρσι και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει επίσης διατελέσει κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις.

*Το σημερινό αφιέρωμα στον Ν. Καζαντζάκη, ολοκληρώνεται με την προβολή της εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας που άφησε εποχή «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»,που προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και απέσπασε πολλούς επαίνους.

Υπόθεση έργου: Σε ένα χωριό τη Λυκόβρυση, ένα παμπάλαιο έθιμο απαιτεί από τους κατοίκους να αναβιώσουν το Πάθος τού Χριστού κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η άφιξη μιας ομάδας Ελλήνων, κυνηγημένων από τους Τούρκους, μοιράζει τη Λυκόβρυση στα δύο: ενώ οι προύχοντες του χωριού αποδιώχνουν τους απόκληρους, εκείνοι που υποδύονται τους Αποστόλους και τον Χριστό προσπαθούν να τους βοηθήσουν. Μια άγρια πάλη αρχίζει να εξελίσσεται ανάμεσα στους πρόσφυγες, που έχουν εξαγριωθεί από την μακρά λιμοκτονία, και τους κατοίκους τού χωριού. Μια ιστορία με πολύ σύγχρονους απόηχους. Αυτό το επικό μυθιστόρημα του μεγάλου συμπολίτη μας, επανατοποθετεί την ουσία τού ευαγγελικού μηνύματος ιδιαίτερα στην καρδιά της σημερινής εποχής μας.

Το μυθιστόρημα «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» είναι ένα από τα δημοφιλή έργα του Καζαντζάκη και έχει μεταφραστεί μέχρι σήμερα σε 33 γλώσσες. Σε αυτό το αριστουργηματικό μυθιστόρημα βασίστηκε η κλασσική ταινία τού Ζυλ Ντασσέν. Οι περισσότερες σκηνές του έργου γυρίστηκαν στην ΚριτσάΛασιθίου. Είναι γαλλικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία του πολύ γνωστού και αξιόλογου ¨Έλληνα¨ σκηνοθέτη του Ζιλ Ντασέν με τους: Μορίς Ρονέ, ΠιέρΒανέκ, Μελίνα Μερκούρη, Τζο Ντασέν κ.α. αξιόλογους ηθοποιούς.

Μετά τον χαιρετισμό του κου ΜιχάληΤαρουδάκη και πριν την προβολή της ταινίας, θα επιδοθούν οι έπαινοι και αναμνηστικά δώρα, στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που εισήχθησαν πέρσι στα Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι. όπως έχει καθιερωθεί 32 χρόνια τώρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την εξαιρετική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου Ηρακλείου, η οποία με την παρουσία της, τιμά φέτος τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ μας. Θα μας παρουσιάσει σε διασκευή, την αγαπημένη, διαχρονική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Υπάρχει και Φιλότιμο”. Μια μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, σε σκηνοθεσία Άννας Μαυρομάτη και σκηνικά Μαρίας Χαρκούτση. Μια καλοφτιαγμένη κωμωδία, ένα έργο στο οποίο ο θεατής θα γελάσει πολύ.

Υπόθεση του έργου. Ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος είναι υπουργός, αρμόδιος επί των δημοσίων έργων. Με αφορμή την πρόσφατη ανέγερση του νέου μαιευτηρίου στην εκλογική του περιφέρεια, έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει ως εκεί για τα εγκαίνια. Οι συνεργάτες του, του ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή, ωστόσο, η μοίρα τα φέρνει αλλιώς… Και ο Μαυρογιαλούροςκαταλήγει σ’ ένα χωριό της εκλογικής του περιφέρειας και αναγκάζεται να δει την αλήθεια καταπρόσωπο. Βλέπει τη γνώμη που έχει ο κόσμος για τον ίδιο, βλέπει ότι οι συνεργάτες του έκαναν τα δικά τους, βλέπει ότι δεν είχε καμία επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της περιφέρειάς του… Και τότε ο Μαυρογιαλούρος κάνει το αδιανόητο: Παραιτείται! Γιατί… στις ταινίες, υπάρχει και φιλότιμο!

Ευχαριστούμε θερμά τους Συντελεστές της παράστασης: Αλίκη Μαυρογιαλούρου: Ειρήνη Βλαχάκη Νάντα Μαυρογιαλούρου: Κατερίνα Μουλακάκη Λώρα Συλιβριώτη: Χριστίνα Μαραγκάκη Ανδρέας Μαυρογιαλούρος: Σπύρος Σφακιανάκης Κώστας Συλιβριώτης: Κώστας Σταυρουλάκης Τασία: Νικολέτα Σταυρουλάκη Γιώργος ο ιδιαίτερος: Θανάσης Μαρτίνης Θεόδωρος Μακρυχεράκης: Βαγγέλης Μαραγκάκης Παρουσιαστής: Δημήτρης Σταυρουλάκης Χορός-χορογραφίες: Χριστίνα Μαραγκάκη, Ειρήνη Περδικάκη Τραγούδι: Χριστίνα Μαραγκάκη, Πέλα Σηφάκη, Μαρίνα Τζωρακολευτεράκη, Ναυσικά Μαστραντωνάκη. Κυρά Λάμπαινα: Κατερίνα Τσίγκα Κυρ Φώτης: Παναγιώτης Μπρόκος Κατίνα: Νάσια Μπουμπουράκη Σωτήρης: Μανώλης Μαστραντωνάκης Πανάγος: Στέλιος Ξενάκης Οδηγός: Θέμης Χαλκιαδάκης Ψηφοφόροι: Δημήτρης Σταυρουλάκης, Μανώλης Μαστραντωνάκης, Σπύρος Τάφα, Νικολέτα Σταυρουλάκη Ήχος: Ευθύμης Ανδρώνης Φωτισμός: Θεόφιλος Μπρόκος Σκηνικά: Μαρία Χαρκούτση Σκηνοθεσία: Άννα Μαυρομάτη.

ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7/2017, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7/2017, ΑΠΌ  ΤΙΣ  8-9μ.μ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ και ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9μ.μ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook