Ένα περιστατικό που δημιούργησε αναστάτωση και ερωτηματικά στους λουόμενους σε παραλία των Χανίων

Μία καταγγελία έγινε πριν λίγη ώρα, από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και ενεργό μέλος του ανάλογου συλλόγου στα Χανιά, τα στοιχεία του οποίου έχει στην διάθεση του το  Flashnews.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία, σήμερα το μεσημέρι σε παραλία του Νομού Χανίων και την ώρα που ο ξενοδόχος βρισκόταν εκεί με την οικογένεια του και τα μικρά του εγγονάκια, είδε να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα ένα jet ski στην ακτή, ανάμεσα στους λουόμενους.

Βλέποντας αυτό ο ξενοδόχος κινήθηκε προς την θάλασσα και έκανε νόημα στον οδηγό του jet ski, ο οποίος λίγο πριν βγει στην ακτή έκοψε ταχύτητα. Στην συνέχεια ο οδηγός έδωσε το jet ski στον ναυαγοσώστη της ακτής, κινήθηκε απειλητικά προς τον ξενοδόχο, λέγοντας του ότι είναι και αυτός ναυαγοσώστης, ότι πήγε εκεί για διάσωση και του ζήτησε το λόγο.

Ωστόσο όμως, αφού είδε ότι έχει υπάρξει αναστάτωση στους λουόμενους, αποχώρησε χωρίς να συνεχίσει το επεισόδιο, ενώ όπως μας κατήγγειλε ο ξενοδόχος δεν προχώρησε σε κάποια διάσωση,  η θάλασσα ήταν ήρεμη και δεν φαινόταν στο σημείο να υπάρχει κάποιος που να χρειάζεται βοήθεια.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, που τρόμαξαν με την ταχύτητα που κινήθηκε το jet ski και απόρησαν με την στάση (του κατά δήλωση του) ναυαγοσώστη που κινήθηκε απειλητικά προς τον λουόμενο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook