Συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση των αμαξάδων των Χανίων με τον αντιδήμαρχο, Μιχάλη Βλαχάκη.

Μετά τη χθεσινή απάντηση του αντιδημάρχου στο εξώδικο των αμαξάδων, οι τελευταίοι επανέρχονται σήμερα με ανακοίνωσή τους στην οποία υπερασπίζονται την κατηγορία περί παράβασης καθήκοντος και προτρέπουν τον αντιδήμαρχο να σταματήσει επανειλλημμένως “να προσβάλει κατά συνήθεια και με ανακοινώσεις που μοιάζουν κουραστική επανάληψη, τους συμπολίτες του”

Ακολουθεί η απάντηση αμαξάδων στον Βλαχάκη  μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιάννη Ντερμανάκη:

“Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η προσβλητικού περιεχομένου ανακοίνωση του Προέδρου του Λιμενικου Ταμείου Χανίων.Μία ανακοίνωση που περιέχει εκφράσεις υποτιμητικές, ακαταννόητα και εμμονικά επιθετικές κυρίως δε μειωτικές κατά συμπολιτών του που εργάζονται σκληρά, υπό πολύ αντίξοες συχνά συνθήκες, για το μεροκάματο. Φαίνεται όμως οτι ο κ.Βλαχάκης επιζητεί συνεχώς την ένταση κατά τρόπο ανούσιο, άστοχο και αναποτελεσματικό κατά πάντων.Αν κρίνουμε δε  και από προηγούμενες διαμάχες του με κατοίκους της πόλης, για τον κ. Βλαχακη οι συμπολίτες του είναι προφανώς διαρκείς αντίπαλοι και όχι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της πόλης.

Ως προς το επίμαχο ζήτημα της διέλευσης των αμαξών από τον Ενετικό Λιμένα Χανίων η απόφαση που έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια είναι σαφής, δεν επιδέχεται παρερμηνείας  και αρκεί η ανάγνωση της παραγράφου 6 αυτής που διακρίνει το ωράριο διέλευσης και στάθμευσης κατά τρεις χρονικές περιόδους.

Α) Από Απριλιο εως Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 10.00 εως 21.00
Β) απο 10.00 εως 19.30 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Γ) και για τους υπολοιπους μηνες 10.00 εως 17.00.Και αν δεν κάνουμε λάθος κ.  Πρόεδρε σήμερα έχουμε 15 Ιουλίου.

κ.Βλαχάκη με την τακτική της εμμονικής επαναλαμβανόμενης σύγκρουσης με κατοίκους της πόλης και επαγγελματικές ομάδες τείνετε να καταγραφείτε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τα δημοτικά πράγματα ακόμη και για ανθρώπους που κάποτε συμπορευτήκατε μαζί τους.

Πάψτε να προσβάλλετε κατά συνήθεια και με ανακοινώσεις που μοιάζουν κουραστική επανάληψη συμπολίτες σας  ( καταστηματάρχες, ποδηλάτρεις, κατοίκους Κουμ καπί κλπ) και απλά εφαρμόστε άμεσα το γράμμα και την ουσία της ως άνω δημοσιευμένης απόφασης, άλλως η προσφυγή στη δικαιοσύνη καθίσταται μονόδρομος.

Τέλος ως προς τις εκφράσεις  που χρησιμοποιείτε στην ανακοίνωση σας, παύουμε με την παρούσα τον δημόσιο διάλογο μαζί σας και σας παραδίδουμε στην κρίση και την αισθητική των Χανιωτών.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook