Συνεχίζονται την Δευτέρα 17-7-2017, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για δεύτερη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 32 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία του Ηρακλείου.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00  *Το Θέατρο Μορφές,  παρουσιάζει φέτος την παράσταση για παιδιά «Ραντεβού στην κιβωτό».

Τρεις πιγκουίνοι που μυρίζουν ψαρίλα και μια “αφράτη περιστέρα” που έρχεται να αναγγείλει  ένα δεύτερο κατακλυσμό, είναι οι πρωταγωνιστές μιας ιδιαίτερης και ανατρεπτικής παράστασης που παρουσιάζει φέτος το Θέατρο Μορφές.

Από τους τρεις πιγκουίνους μόνο οι δύο μπορούν να ταξιδέψουν με την κιβωτό του Λώε (απόγονος του Νώε). Έτσι, οι δύο πιγκουίνοι, αποφασίζουν να περάσουν τον τρίτο κρυφά στην κιβωτό σαν λαθρεπιβάτη. Το γεγονός αυτό, οδηγεί τους τρεις φίλους σε αμέτρητες κωμικές καταστάσεις και μπερδέματα, αφού οι τρεις πιγκουίνοι μπροστά στην καταστροφή, καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, να δράσουν και να δουν με άλλα μάτια τη φιλία, την αγάπη και την συνεργασία. Το “Ραντεβού στην κιβωτό” είναι ένα παιδικό μιούζικαλ με πολύ γέλιο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Ένα θεατρικό κείμενο που την διασκευή έκανε η ίδια η σκηνοθέτρια Γιάννα Κεφάλα, βασισμένο στο παραμύθι του Ούλριχ Ούμπ με τίτλο «Στην κιβωτό στις 8».

Συγγραφή/Σκηνοθεσία:Γιάννα Κεφάλα, Σκηνογραφία:ΆνναΧιλετζάκη

Κοστούμια:Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, Κινησιολογία/Χορογαφίες:Κων.Τσακιρέλης

Ήχος/Φώτα: Νίκος Αρετάκης, Μουσική: Γιάννης Κοντάκης

Παίζουν οι μουσικοί:Πιάνο: Γιάννης Παραουλάκης Κιθάρα/Μπάσο:Ι. Κοντάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί:ΔομίνικοςΤαβερναράκης, Τάσος Καϊσαρλής, Ρένα Πασπάτη, Σίμος Χριστοδούλου και Γιάννα Κεφάλα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook