Tην Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο κέντρο του Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση συσκευασιών, που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), τον ΣΚΑΪ , με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο κέντρο του Ηρακλείου, στα  πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια), μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ενημερωθούν από τα στελέχη της Ε.Ε.Α.Α. για τον σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο στους μπλε κάδους. Παράλληλα, οι επαγγελματίες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις γυάλινες συσκευασίες και την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα, ενώ μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια , να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις και  να μπουν  στην κλήρωση για ένα ποδήλατο.

Κεντρικό σύνθημα της δράσης είναι το «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!» και στόχος είναι οι δημότες, μέσα από την ενημέρωση και τη συμμετοχή, να ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να βάλουν την ανακύκλωση στην καθημερινότητά τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook