Δεν ευσταθεί η καταγγελία σε μέσο ενημέρωσης του Ηρακλείου σχετικά με την εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξη στη ΔΟΥ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ”, ο εφοριακός ήτανε κλητήρας, ο οποίος ναι μεν έλυνε σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας, όμως το έκανε αυτό ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποια δουλειά να κάνει.

Το θέμα με τον συγκεκριμένο υπάλληλο είχε ξεκινήσει στα τέλη του προηγούμενου μήνα όταν αγανακτισμένος πολίτης, που περίμενε με πολλά άλλα άτομα στην Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου είδε τον συγκεκριμένα υπάλληλο να κάθεται στο γραφείο του και να λύνει σταυρόλεξο.

Ο φορολογούμενος δεν έμεινε μόνο στην καταγγελία του γεγονός, αλλά τράβηξε και φωτογραφία εν ώρα δράσης την οποία έστειλε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη».  

Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευσή της, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων κινητοποιώντας βέβαια και την διοίκηση της ΑΑΔΕ, η οποία στοχοποίησε το συγκεκριμένο περιστατικό και περιμένει να επιβεβαιώσει την ακρίβεια του δημοσιεύματος για να προχωρήσει άμεσα σε πειθαρχικό έλεγχο.

Παρόλα αυτά το αίτημα για μετάθεση του συγκεκριμένου υπαλλήλου στην Ακαδημία Εφοριακών προχώρησε και έφτασε στο Γραφείο του κ. Πιτσιλή για υπογραφή την περασμένη Πέμπτη προκαλώντας την οργή του αφού κάποιος που κατά τα φαινόμενα δεν ήταν συνεπής στα βασικά του καθήκοντα ήθελε να γίνει … «Ακαδημαϊκός», διδάσκοντας τους υπόλοιπους εφοριακούς να λύνουν τα σταυρόλεξα σπαζοκεφαλιές.

Σύμφωνα με το δημοσίευα της εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ηρακλείου και οι τοπικοί εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων των εφοριακών δήλωναν άγνοια για το αίτημα μετάθεσης του συναδέλφου του στην φορολογική ακαδημία.

Τελικώς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ”, αποδείχτηκε ότι ο εφοριακός ήταν… κλητήρας, και εφόσον προχωρούσε η μετάθεσή του στην Ακαδημία Εφοριακών, δε θα δίδασκε άλλους εφοριακούς, αλλά θα εργαζόταν εκεί πάλι ως κλητήρας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η μετάθεσή του έχει παγώσει έως ότου διερευνηθεί το θέμα με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή 

ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook