Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά θα διδαχθούν στοιχεία της Ελληνικής Παράδοσης , του Πολιτισμού και της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε σήμερα συνάντηση με τα 23  παιδιά από την Ορθόδοξη Μητρόπολη της Μποτσουάνας που φιλοξενούνται από την Ι.Μ.Κυδωνίας & Αποκορώνου   σε συνεργασία και   με το  Δήμο Πλατανιά , στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Μητροπόλεων με την  Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά θα διδαχθούν στοιχεία της Ελληνικής Παράδοσης , του Πολιτισμού και της Ελληνικής Γλώσσας.

Τα παιδιά προηγουμένως είχαν επισκεφθεί  αξιοθέατα του Δήμου Πλατανιά .

Τα παιδιά συνόδευαν ο Γενικός Αρχιερατικός  Επίτροπος της ΙΜΚ&Αποκορώνου πατήρ Γεώργιος Περάκης καθώς και ο πατήρ Ευάγγελος Μπακαρώζος .

Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης.
Ο Δήμος Πλατανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Omalos Tours, του Προμηθευτικού Συνετ/σμου Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων   ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου Π.Ε., για την ευγενή χορηγία  να   μεταφέρει δωρεάν τα παιδιά καθημερινά σε όλες τις δραστηριότητες που συμμετέχουν, καθώς και το  εστιατόριο ΔΙΟΓΕΝΗ & το Όμιλο Eπιχειρήσεων  Caldera και ιδιαίτερα την κα Κρομμυδάκη για την παροχή δωρεάν γεύματος στα παιδιά και στους συνοδούς τους. 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook