Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη εξόρμηση

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στα ανατολικά του νομού Χανίων, στην διαδρομή Γωνί Ασκύφου – Άμπελος – φαράγγι Ασφένδου – Άγιος Νεκτάριος, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την γειτονιά Γωνί, στο οροπέδιο Ασκύφου Σφακίων, από όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία, η οποία είναι βατή, στην αρχή σε χωματόδρομο και μετά σε καλογραμμένο σηματοδοτημένο μονοπάτι, που ανήκει στο Δίκτυο Πράσινων Διαδρομών του νομού μας. Η πεζοπορία, μετά από ολιγόωρη στάση στο όμορφο ορεινό χωριουδάκι Ασφένδου, θα συνεχιστεί στο ομώνυμο φαράγγι και θα είναι ελαφρώς κατηφορική, σε μονοπάτι  που καταλήγει στον Άγιο Νεκτάριο, από όπου οι συμμετέχοντες στη συνέχεια θα επισκεφθούν οδικώς το Φραγκοκάστελο, όπου θα παραμείνουν το απόγευμα για μπάνιο και ξεκούραση. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 21/07. Αρχη-γός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάρκος Μανταδάκης.