Την έναρξη συνεργασίας με τον Ρεθυμνιακό, στον οποίο ανέλαβε πρόσφατα προπονητής ο Γιάννης Κατσούλης, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Η παρουσία του Κατσούλη, που αποτέλεσε μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας των "ερυθρόλευκων" τα τελευταία χρόνια και ως προπονητής της Κ17 και ως σκάουτερ, φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος για την έναρξη αυτής της συνεργασίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η συνεργασία αυτή «έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση ταλέντων από το νησί μας, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο συλλόγων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ.

Η συμφωνία αυτή, της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση ταλέντων από το νησί μας, ενώ το πλαίσιο της συνεργασίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων πιστεύει ακράδαντα πως η συνεργασία της με τον Ρεθυμνιακό ΑΟ, όχι μόνο θα αποδώσει σύντομα καρπούς, αλλά θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλες ανάλογες στο μέλλον.