Σε πολύωρα χειρουργία στο ΠΑΓΝΗ υποβλήθηκαν οι τρεις – Σε κρίσιμη κατάσταση η δυο από τους συνολικά τέσσερις τραυματίες του σεισμού στην Κω

Με σημερινό ανακοινωθέν η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων ατόμων που τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,4 βαθμών ρίχτερ στην Κω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικά στο Ηράκλειο και νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΓΝΗ:

Όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο ΠαΓΝΗ από την Κω, σήμερα Σάββατο 22/07/2017 η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

1. Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας υποβλήθηκε αργά το απόγευμα σε ορθοπεδικό χειρουργείο και εξακολουθεί να  νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη. 

2. Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται, σε καταστολή, διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και έχει άμφω  ακρωτηριασμένα τα δύο κάτω άκρα (κνημιαίος και άκρας ποδός). Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

3. Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, υποβλήθηκε χθες αργά το απόγευμα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική.

4. Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης και κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική. 

Το προσωπικό του νοσοκομείου συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή  αντιμετώπιση των παραπάνω περιστατικών.
Με νεώτερο δελτίο μας θα ενημερώσουμε για την εξέλιξη της πορείας των ασθενών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook