Δύο αθλητές και μία αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελ. Βενιζέλος” ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που διεξάγεται στο Γκροσέτο της Ιταλίας.

Την καλύτερη εμφάνιση και από τις καλύτερες της ελληνικής αποστολής έκανε ο Γιώργος Τζατζιμάκης στα 10.000μ. βάδην Εφήβων. Ο αθλητής του Ηλία Γκαραβέλα βρέθηκε από τα πρώτα χιλιόμετρα στο πρώτο γκρουπ και κατάφερε να τερματίσει στην όγδοη θέση με 45.30.16. Νικητής ήταν ο Σεργκέι Σιρομπόκοβ (Ρωσία – 43.21.29), με δεύτερο τον Μανουέλ Περέζ (Ισπανία – 44.17.23) και τρίτο τον Εντουάρντ Ζαμπουζένκο (Ουκρανία – 44.22.16).

Η Κωνσταντίνα Σπανουδάκη συμμετείχε στο β’ γκρουπ του προκριματικού της δισκοβολίας Νεανίδων και κατέλαβε την όγδοη θέση και 15η στο σύνολο με καλύτερη βολή στα 46,97 μέτρα. Η είσοδος στον τελικό ήταν μέσα στις δυνατότητες της νεαρής αθλήτριας, αφού η 12άδα έκλεισε με επίδοση στα 47,69 μέτρα.

Κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (Παίδας) δεν τα κατάφερε να κάνει έγκυρη προσπάθεια στον προκριματικό της σφυροβολίας Εφήβων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook