Η πρώτη κίνηση του Κισσαμικού που αφορά το δυναμικό της ομάδας μετά την απόφαση για μετακόμιση της ομάδας στα Χανιά είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο "Σέλι" εντάχθηκε στον Κισσαμικό το καλοκαίρι του 2014 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής ανόδου στη Football League. Στην κατηγορία αυτή μετράει δύο συνεχόμενες γεμάτες και πολύ καλές χρονιές.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξη Σελινιωτάκη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέξη Σελινιωτάκη που επισήμανε ακόμα τα εξής: «Από την πλευρά μου θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα μεταφέρθηκε στην πόλη των Χανίων, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν η προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θέλω από την πλευρά μου να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Κισσάμου και των Χανίων για στήριξη σε αυτή την καινούρια σελίδα που γυρίζει η ομάδα».