Συνεχίζει τις κινήσεις του ο Κισσαμικός για τη στελέχωση της διοίκησης με άτομα που δραστηριοποιούνται στα Χανιά και η επόμενη προσθήκη που έγινε είναι αυτή του Μανόλη Κατσαράκη.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων δηλώνει αρωγός της νέας προσπάθειας που κάνει ο Κισσαμικός μετακομίζοντας στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Μεγαλώνει διοικητικά η οικογένεια του Κισσαμικού, που απαριθμεί ακόμα ένα νέο μέλος μετά την ένταξη του κ. Εμμανουήλ Κατσαράκη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο κ. Κατσαράκης είναι φαρμακοποιός και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων και σε δηλώσεις του στο kissamikos.gr εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να στηρίξει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Αντώνη Ροκάκη και τον Γιώργο Ξηρουχάκη. Βλέπουμε με πολύ καλό μάτι την κίνηση της ομάδας να κάνει έδρα της τα Χανιά και να έρθει πιο κοντά και να ενώσει περισσότερο όλο τον νομό και τους φιλάθλους των Χανίων και θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια του κ. Ροκάκη και της διοίκησης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook