Μοντέρνος σχεδιασμός – Καλύτερη προβολή για τα Κρητικά προϊόντα

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, πιστός στις προσπάθειες που καταβάλει για την προβολή και προώθηση των Κρητικών προϊόντων και επιχειρήσεων, έχει ολοκληρώσει το νέο σχεδιασμό και την ανακατασκευή των εκθετηρίων του που βρίσκονται στον αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης. Οι νέες βιτρίνες προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ποιοτικά προϊόντα του νησιού μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν νέο πόλο έλξης της τουριστικής περιόδου.

Οι Κρητικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους στις καλαίσθητες βιτρίνες του ΣΕΚ σε δύο χώρους του αεροδρομίου Ηρακλείου, στην αίθουσα αναχωρήσεων και στην αίθουσα αφίξεων ζώνης Schengen. Έτσι, επιτυγχάνεται καλύτερη προβολή για τα κρητικά προϊόντα σε ένα διευρυμένο καταναλωτικό κοινό.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, με σκοπό την εκμετάλλευση του ισχυρού τουριστικού ρεύματος για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων και την δημιουργία στενότερων δεσμών και συνεργιών μεταξύ των δύο κυριότερων οικονομικών κλάδων της Κρήτης, του Τουρισμού και του πρωτογενή τομέα.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης προγραμματίζει και άλλες ανάλογες ενέργειες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τον ΣΕΚ στο 2810 343458. Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook