Την Εθνική Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 συγχαίρει ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟΚ, που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική, μιλάει με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αντώνη Κόνιαρη και τη συμβολή του στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά θέλει να συγχαρεί τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Νέων Ανδρών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, στην Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο). Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ακόμα τρανή απόδειξη ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει και παρόν και “τρανό μέλλον”!

Παράλληλα, συγχαίρουμε ξεχωριστά έναν από τους ηγέτες αυτής της ομάδας και βασικούς συντελεστές της επιτυχίας αυτής, τον συντοπίτη μας, Αντώνη Κόνιαρη το ταλέντο αλλά και οι ψυχικές δυνάμεις του οποίου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ στα Χανιά. Η συμβολή του Κόνιαρη ήταν, εμφανώς και κατά γενική ομολογία, καθοριστική για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού τίτλου.

Εν κατακλείδι, συγχαίρουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΕΚΑΣΚ αλλά και τις τοπικές αρχές (Περιφέρεια, Δήμους) για την -παρά τις όποιες αντιξοότητες προέκυψαν- άψογη διοργάνωση.

Ελπίζουμε, στο άμεσο μέλλον, η Κρήτη αλλά και -εν προκειμένω- τα Χανιά να ξαναδούν τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις μπάσκετ.