Αύξηση και του προϋπολογισμού για το επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης

Υπογράφτηκαν οι μελέτες του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης ύψους περίπου 450 χιλ. ευρώ, από τον Αναπληρωτή Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση.

Μάλιστα, αυξήθηκε σημαντικά και ο προϋπολογισμός που αφορά τα έργα συντήρησης του επαρχιακού δικτύου της Κρήτης, αύξηση περίπου 10 εκατ. ευρώ.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Κυβέρνησης για περιφερειακή ανάπτυξη με έργα υποδομής και κατόπιν αιτημάτων που κατατίθενται στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απευθείας από τις τοπικές δημοτικές αρχές, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε αποφάσεις ένταξης χρηματοδότησης των παρακάτω μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης προϋπολογισμού 447.216,25 €, όπως επίσης και του έργου συντήρησης του επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης με αύξηση προϋπολογισμού κατά 10.000.000 €:

1. «Μελέτη έργων εγκατάστασης πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιου Λιμένος Ρεθύμνου» προϋπολογισμού 379.226,90 €.

2. «Μελέτη βελτίωσης της θωράκισης προσήνεμου μώλου Λιμένος Ρεθύμνου» προϋπολογισμού 67.988,35 €.

3. Καθώς επίσης και απόφαση τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 του συνεχιζόμενου έργου «Συντήρηση επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης» με αύξηση του προϋπολογισμού κατά 10.000.000 €».

Το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ