Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική ε-ξόρμηση, για να πραγματοποιήσει την πεζοπορική διάσχιση του άγριου, αλλά βατού φαραγγιού της Αράδαινας, στην επαρχία Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου 2017. 

Η διαδρομή την πρώτη ημέρα είναι κατηφορική, σε καλογραμμένο μονοπάτι στην αρχή και στη συνέχεια στην κοίτη μέσα από το φαράγγι, μέχρι την παραλία Μάρμαρα, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης.

Την επόμενη μέρα οι συμμετέχοντες, με εύκολο, αλλά πολύωρο περπάτημα, σε τμήμα του καλογραμμένου παραλιακού μονοπατιού Ε4, που έχει ελαφριές ανηφόρες και κατηφόρες, θα περάσουν από την όμορφη παραλία του Αγίου Παύλου και από εκεί θα συνεχίσουν την πεζοπορία τους, για να καταλήξουν στην Άγια Ρουμέλη για μπάνιο και ξεκούραση, από όπου θα επιστρέψουν με το πλοίο στην Χώρα Σφακίων. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 28/07. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Μάρκος Πενθερουδάκης και Χριστίνα Φωτεινάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook