“Πάνω του” φέρεται αν πήρε ο Δήμαρχος Ηρακλείου το θέμα για την ονοματοθεσία οδου του Ηρακλείου σε οδό Κων/νο Μητσοτάκη.

«Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Β. Λαμπρινός, «…παίρνει πάνω του» το θέμα της ονοματοθεσίας κεντρικής οδού του Δ. Ηρακλείου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Μια κίνηση που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα έγινε σήμερα το πρωί από το Δήμαρχο Ηρακλείου, μετά από πρόσκληση του σε συνάντηση, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Κ. Βουλγαράκης και ο αν. Πρόεδρος και Διευθυντής της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Β. Καρκανάκης είχαν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, όπου όπως και ο ίδιος δήλωσε «… θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να επισπευσθούν οι διαδικασίες και … να βρεθεί και ο κατάλληλος δρόμος για την ικανοποίηση του αιτήματος της ΝΟΔΕ». Ουσιαστικά, ο κ. Λαμπρινός … παίρνει το θέμα πάνω του.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ο Πρόεδρος και ο αν. Πρόεδρος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του αυτή και χαιρόμαστε που έγινε απευθείας επικοινωνία μεταξύ του αρμόδιου οργάνου (ΝΟΔΕ Ηρακλείου) και του ιδίου.  

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις, και μετά την ουσιαστική συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και των εκπροσώπων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου είμαστε πλέον σίγουροι ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ονοματοθεσίας, ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του τελευταίου μεγάλου Κρητικού Πρωθυπουργού, δίνοντας το όνομά του σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook