Έπειτα από τρία χρόνια σε ομάδες της Κρήτης (ΑΟΧ, ΟΦΗ, Κισσαμικό) ο Γιάννης Γκούμας επιστρέφει στο Αίγιο, όπου θα συνεργαστεί ξανά όπως και στον Κισσαμικό με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουν οι “μελανόλευκοι” τους στόχους τους.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου αναφέρει τα εξής:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους. 
Ο «μελανόλευκος» πλέον παίκτης επιστρέφει στο Αίγιο ύστερα από τρία χρόνια, καθώς υπενθυμίζεται πως ήταν στο ρόστερ την περίοδο 2013-2014, αποχωρώντας όμως τον Ιανουάριο του ’14 για να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά. Ακολούθως μεταγράφηκε στον ΟΦΗ (Γ΄ Εθνική – κέρδισε την άνοδο στην Football League), ενώ κατά την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κισσαμικού, έχοντας ως προπονητή τον σημερινό τεχνικό τής ομάδας μας, Σπύρο Μπαξεβάνο. 
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε τα εξής: «Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, υποσχόμενος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Καλή χρονιά να έχουμε, πάνω απ’ όλα με υγεία και τα υπόλοιπα στο γήπεδο!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook