Ασταμάτητος… συνεχίζει τις διακρίσεις ο Απόστολος Παπαστάμος, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. μικτή ατομική στο 14ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που διεξάγεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Ο νεαρός κολυμβητής “άγγιξε” το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε ο ίδιος πριν λίγο καιρό στη Νετάνια του Ισραήλ.

Ο ΝΟΧ για την επιτυχία του αθλητή του αναφέρει τα εξής:

 Χωρίς σταματημό συνεχίζονται για τον Απόστολο Παπαστάμο οι διακρίσεις του στην κολύμβηση. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να σφραγίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 400μ. μικτή ατομική στο 14ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, “αγγίζοντας”, μάλιστα, με την επίδοσή του δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, που είχε σημειώσει πριν λίγες μέρες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στη Νετάνια του Ισραήλ.

Ο Παπαστάμος σημείωσε χρόνο 4:21.92, χρόνος που είναι εξαιρετικός εν όψει μάλιστα της συμμετοχής του σε λίγες μέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Ως γνωστόν, το πανελλήνιο ρεκόρ για τον Χανιώτη πρωταθλητή είναι 4:21.89.

Πίσω από τον Παπαστάμο, στη 2η θέση βρέθηκε ο Ρώσος Ντάνι Ζάιτσεφ με 4:23.99 και στην 3η ο Βρετανός Τσάρλι Χάτσισον με 4:25.90.

Σημειώνεται ότι ο χρόνος για τον Παπαστάμο στον προκριματικό ήταν 4:27.04, που ήταν ο δεύτερος καλύτερος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook