Επικροτεί τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες που στέκονται στο πλευρό του Πολυτεχνείου Κρήτης, ως προς την αξιοποίηση των κτιρίων του

«Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουν οι πολίτες των Χανίων, με την πρωτοβουλία τους να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης. 

 Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στην πόλη των Χανίων συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη, τόσο του Πολυτεχνείου, όσο και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες συμπαραστέκονται αποφασιστικά στον αγώνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για να υλοποιήσει τον στρατηγικό του σχεδιασμό αξιοποίησης της περιουσίας του, με γνώμονα την προάσπιση του αναπτυξιακού και κοινωνικού συμφέροντος των φοιτητών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας κατατάσσοντας το στα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας με διεθνή αναγνώριση.
Άλλωστε, η σύνδεση του πανεπιστημιακού ιδρύματος με την τοπική κοινωνία, αποτελεί κι αυτό ένδειξη συστηματικής δουλειάς κι επιτυχημένης αποστολής. Ένα ρόλο που το Πολυτεχνείο Κρήτης διαδραματίζει σε σημαντικό βαθμό.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης και των πολιτών των Χανίων. Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θα περάσει.

Στηρίζουμε την προσπάθεια για καλύτερα Πανεπιστήμια, για ανάπτυξη μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων, για βελτίωση της ποιότητας σπουδών.  

Η πρωτοβουλία των πολιτών των Χανίων αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση: μας δείχνουν το δρόμο των πολιτών που αντιστέκονται στη μιζέρια και την ασυδοσία, λένε όχι στην παρακμή και την αυθαιρεσία, αγωνίζονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και για ένα καλύτερο αύριο».