Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας είναι και η τελευταία, ολοκλήρωσε η Παλαιόχωρα κάνοντας δικό της τον Δημοσθένη Μανουσάκη.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστές έχει… ρίζες από το Σέλινο και επισκέπτονταν τα προηγούμενα χρόνια την Παλαιόχωρα. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αιολικός, ενώ έχει σπουδαία διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αλλά και ευρωπαϊκές παραστάσεις με Αιγάλεω και Εθνικό Άχνας. Ακόμα έχει διατελέσει μέλος των “μικρών” εθνικών ομάδων από την Παίδων μέχρι και την Ελπίδων, αλλά και την Ολυμπιακή ομάδα!

Γεννημένος στην Αθήνα στις 19/01/1981 ο Μανουσάκης μεγάλωσε στη Λήμνο παίζοντας σε νεαρή ηλικία στις ομάδες ΑΟ Μύρινα, Ηρακλή Ατσικής και ΑΕ Λήμνου. Το 1998 έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη και ακολούθησε για μισή σεζόν ο Ναυπακτιακός. Στη συνέχεια έπαιξε στο Αιγάλεω σε δύο διαφορετικές θητείες σε Β’ και Α’ Εθνική, μετρώντας και συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σημαντική παρουσία είχε και στη Χαλκηδόνα (Β’ και Α’ Εθνική). Φόρεσε ακόμα τις φανέλες των Χαϊδαρίου, Ιωνικού, Εθνικού Άχνας (Κύπρος), Καλλονής, Νίκης Βόλου, Αχαρναϊκού και Αιολικού. Μετράει πολλές διακρίσεις, τίτλους και ανόδους με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας αναφέρει τα εξής:

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία του Α.Ο. Παλαιόχωρας είναι η μεταγραφή του Μανουσάκη Δημοσθένη, έμπειρου επιθετικού σε αγώνες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής. Πιστεύουμε ότι με πολλή δουλειά από Προπονητή και παίχτες η ομάδα μας θα έχει πολλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook