Σε ένα πρωτότυπο… survivor συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος τένις, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο πρωτότυπος αυτός αγώνας περιλάμβανε διάφορους στίβους μάχης!

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος τένις. Δεκάδες παιδιά, από τα μικρότερα, έως τα πιο μεγάλα της αγωνιστικής ομάδας συμμετείχαν με μεγάλη διάθεση σε ένα πρωτότυπο… survivor που στήθηκε μέσα στο χώρο των γηπέδων του τένις και περιλάμβανε διάφορους στίβους μάχης!

Οι αθλητές διασκέδασαν πάρα πολύ, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ενώ ειδικότερα οι μικρότεροι έδειξαν… πραγματικοί μαχητές!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ξεκίνησε στα Χανιά το Ε2

Στα Χανιά φιλοξενείται από την Παρασκευή 28 Ιουλίου το 4ο φετινό τουρνουά τένις Ε2 στο οποίο λαμβάνουν μέρος σε σύνολο 155 παιδιά από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι τενίστες, ηλικίας από 12 έως 16 ετών θα διαγωνιστούν σε Μονά και Διπλά, παίζοντας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας και της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων.

Τώρα, εκ μέρους του ΟΑΧ στο τουρνουά συμμετέχουν 27 αγόρια και κορίτσια, που είναι τα εξής: Αλπάντη Αννα, Βαϊδάκη Αγγελική, Βαρβεράκη Μαρία, Βογιατζόγλου Μαριάννα, Ζερβός Στυλιανός, Καραπανταζή Καλλιόπη-Χριστίνα, Καραχάλιος Αγγελος, Κασαπάκης Χρήστος, Καϋμενάκης Αριστοτέλης, Κοκκινάκης Γεώργιος, Κοκκινάκη Μαρία-Νικολίνα, Κονταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Αντώνιος, Μαράκης Μιχαήλ, Μαρινάκη Στυλιανή, Ματσαμάκης Αντώνιος, Ματσαμάκης Ελευθέριος, Μιουμπή Μύριαμ, Μπαλάσκα Βασιλική, Πατερομιχελάκης Φιλήμων, Πετράκης Στέλιος, Σκουβάκη Ελένη, Τίτη Εμμανουέλα, Φουντουλάκης Νικόλαος, Χαλακατεβάκης Απόστολος, Χαλακατεβάκης Ελευθέριος.

Στον τελικό του 3ου Ε3 στη Σητεία ο Χρήστος Κασαπάκης

 

Κοντά στην κατάκτηση του 3ου Ε3 που διεξήχθη στη Σητεία το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου βρέθηκε ο Χρήστος Κασαπάκης. Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να συμμετάσχει στον τελικό χάρη σε τέσσερις νίκες που σημείωσε, χάνοντας ωστόσο από τον Δημήτρη Δελάκη (Ο.Α.Α. Ηρακλείου) με 2-0 σετ (6-1, 7-5).

Το τουρνουά αφορούσε αγόρια και κορίτσια 14 ετών, με την επόμενη πιο σημαντική διάκριση για τον ΟΑΧ να έρχεται από την Εμμανουέλα Τίτη που βρέθηκε στα ημιτελικά, έχοντας πετύχει προηγουμένως τρεις νίκες, χάνοντας από την Ελένη Κωστάκη (Ο.Α.Α. Ηρακλείου) με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Από εκεί και πέρα, για τον ΟΑΧ, ακολούθησε η παρουσία στα προημιτελικά για τους Τζώρτζη Κοκκινάκη στα αγόρια και Στελλίνα Μαρινάκη στα κορίτσια, ενώ αντίστοιχα στους “16” συμμετείχαν οι  Στέλιος Πετράκης, Ελένη Σκουβάκη, Αννα Αλπάντη και Κέλλυ Καραπανταζή. Τέλος, στον α’ γύρο πήρε μέρος ο Απόστολος Χαλακατεβάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook