Ο ιδιοκτήτης της Cretan Daily Cruises και πρώην πρόεδρος του Άρη Βουκολιών, Θανάσης Χηνόπουλος, έδωσε σημαντική οικονομική ενίσχυση στον ΟΦ Ιεράπετρας και έτσι η ομάδα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πριν από λίγες εβδομάδες η διοίκηση του ΟΦΙ γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική, αλλά τελικά η λύση δόθηκε από τον κ. Χηνόπουλο, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ιεράπετρα (Χρυσή) και έδωσε ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Πριν δύο εβδομάδες σας ανακοινώσαμε ότι εμείς οι διοικούντες τον ΟΦΙ αδυνατούμε να κατεβάσουμε τον ΟΦΙ στη Γ’ Εθνική λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάτι που όλοι ξέρομε καλά ότι για τον ΟΦΙ θα ήταν η απαρχή πέτρινων χρόνων, για δε το ποδοσφαιρικό Λασίθι θα ήταν μια βαριά ήττα. Έστω και στο ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, βρέθηκε λύση και ο ΟΦΙ θα κατέβει στην κατηγορία όπου δικαιωματικά ανήκει.

Η λύση βρέθηκε μετά την ευγενή χορηγία της εταιρείας CHRISSI DAILY CRUISES και την ταυτόχρονη συμμετοχή της στο Δ.Σ. του ΟΦΙ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευελπιστούμε και αγωνιούμε για εποικοδομητική συνεργασία, τέτοια που να απογειώσει την ομάδα μας και το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο.

Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΙ, αγαπητοί συμπολίτες, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ”.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων είναι πλέον επιβεβλημένη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook