Το δράμα της οικογένειας του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, δεν έχει τελειωμό. Οι απαγωγείς που κρατούν όμηρο τον άτυχο επιχειρηματία έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με νέο μήνυμα.

Στις 30 Ιουλίου συμπληρώνονται 4 μήνες από την ημέρα που δράστες απήγαγαν μέσα από το αυτοκίνητό του τον επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη. Από εκείνη την ημέρα, συγγενείς και φίλοι του Λεμπιδάκη αγωνιούν για την τύχη του.

Η προηγούμενη απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του προς την οικογένεια του, ήταν προς τα τέλη Ιουνίου όταν με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ο ίδιος ο Λεμπιδάκης εξιστορούσε στους συγγενείς του είδηση που είχε δει σε τηλεοπτικό δελτίο την προηγούμενη ημέρα.
image

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του, χωρίς σημάδια βίας αλλά ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος, μετά από περίπου ένα μήνα -τότε- κράτησης. Επεσήμαινε ότι είναι καλά και ζητούσε από τα μέλη της οικογένειάς του να συνεργαστούν με τους απαγωγείς, ενώ αναφερόταν στην επικράτηση του Εμμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές εκλογές.

Έκτοτε, οι απαγωγείς σχεδόν εξαφανίστηκαν, με την οικογένεια να μην έχει νέα για την τύχη του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ant1 και του Alpha, οι απαγωγείς έστειλαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας και στο οποίο αναφέρει ότι είναι πολύ κουρασμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό οι απαγωγείς για να δείξουν ότι το θύμα της απαγωγής είναι ζωντανό έστειλαν ένα SMS στην οικογένεια με απάντηση ερώτησης, που μόνο ο ίδιος ο όμηρος μπορούσε να γνωρίζει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ALPHA το SMS αφορούσε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τη γυναίκα του ο Λεμπιδάκης στη Γερμανία και έγραφε «στη Γερμανία συναντήσαμε τον…», απάντηση που μόνο ο ίδιος γνώριζε.

Οι απαιτήσεις των απαγωγέων εδώ και 4 μήνες παραμένουν οι ίδιες και δεν πέφτουν κάτω από τα 70 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook