Ο Γιώργος Τουλουπάκης από μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας αναβαθμίστηκε στη θέση του τιμ μάνατζερ για τον Κισσαμικό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα την Κυριακή.

Ο νεαρός διπλωματούχος προπονητής παραμένει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά σε αναβαθμισμένο ρόλο.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την αναβάθμιση του Γιώργου Τουλουπάκη στη θέση του team manager της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Τουλουπάκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1985 και είναι γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με ιδιαίτερη επιτυχία από νεαρή ηλικία. Λόγω σπουδών για μερικά χρόνια βρέθηκε στον Πειραιά, όπου αγωνίστηκε σε Χαραυγή, Πειραϊκό, Ελευθερία Μοσχάτου και Αναγέννηση Μοσχάτου. Το 2012 επέστρεψε στον Κισσαμικό, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική, ενώ παράλληλα είχε και τον ρόλο του προπονητή στην ομάδα Τζούνιορ. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 οδήγησε την ομάδα Προπαίδων στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανίων και ένα χρόνο μετά ανέλαβε την ομάδα Παίδων. Την περασμένη σεζόν ήταν στο “τιμόνι” της Κ19 στο πρωτάθλημα της Football League. Από την έναρξη του… ταξιδιού του Κισσαμικού στις εθνικές κατηγορίες ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Γ. Τουλουπάκης αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τη Διοίκηση της ομάδας μας για την πρότασή της να αναλάβω μία τόσο σημαντική θέση. Είναι κάτι καινούργιο για εμένα, όμως μέσα από αυτό θέλω και εγώ να βοηθήσω στο νέο αυτό ξεκίνημα. Είμαι πολύ χαρούμενους που θα βρίσκομαι για ακόμα έναν χρόνο στην οικογένεια του Κισσαμικού και είμαι σίγουρος ότι και τη φετινή χρονιά με την καλή συνεργασία διοίκησης-προπονητών και ποδοσφαιριστών η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής, νεανικής ομάδας που θα αποδίδει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις σε συνεργασία με τον προπονητή ώστε να δημιουργηθεί το φετινό ρόστερ και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας να στηρίξει την προσπάθεια αυτή και να σταθεί δίπλα στην ομάδα όπως πραγματικά της αξίζει».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook