Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά την περασμένη σεζόν, ο Ανδρέας Σταματής, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον Παναιγιάλειο.

Ο 24χρονος επιθετικός στην πιο παραγωγική σεζόν της ποδοσφαιρικής του πορείας πέτυχε με τον ΑΟΧ 11 γκολ και είχε 7 ασίστ στη Football League.

Στην ομάδα του Αιγίου θα έχει προπονητή τον πρώην τεχνικό ηγέτη του Κισσαμικού Σπύρο Μπαξεβάνο και συμπαίκτες τους πρώην παίκτες του “δελφινιού” Δημήτρη Πολίτη, Γιάννη Γκούμα και Δημήτρη Τσερκέζο.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου αναφέρει τα εξής:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Ο 24χρονος (γεν. 12/5/1993) επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους. 
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χανίων, σκοράροντας 11 φορές σε 32 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πιερικό και τη Ζάκυνθο. 
Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να πάμε τον Παναιγιάλειο στη θέση που του αρμόζει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook