Στα καταστήματα Coffee Island, η εμπειρία του καφέ αποκτά άλλη διάσταση, χάρη στην μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών καφέ, από αυστηρά επιλεγμένες φάρμες.

Τώρα, η Coffee Island, υποδέχεται το 10ο Micro Farm Project στα Καφεκοπτεία της και το γιορτάζει με έναν εξαιρετικό καφέ, τον Ethiopia Lomi Tasha”,που μαγεύει με το ευχάριστο άρωμα και την ελκυστική του γεύση.

Για το νέο “Limited Edition” καφέ, ταξιδεύσαμε στις φάρμες της Αιθιοπίας και στην περιοχή Oromia. Το όνομά του ”Lomi Tasha”,που στη διάλεκτο της περιοχής Oromia σημαίνει «απαλό λεμόνι», χαρακτηρίζει απόλυτα τα γευστικά του χαρακτηριστικά: πλούσιο άρωμα ανθών, λεμονιού και μαύρου τσαγιού, γλυκιά γεύση με υψηλή οξύτητα, απαλό και γεμάτο σώμα, μακρά και δροσιστική επίγευση!

Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του, τα οφείλει τόσο στην ιδιαίτερη περιοχή που καλλιεργείται, σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα, όσο και στην υγρή μέθοδο επεξεργασίας του, η οποία τονίζει την οξύτητα και προσδίδει στον καφέ έντονη φρουτώδη γεύση.

Ο “Ethopia Lomi Tasha” διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island, σε νέα επετειακή συσκευασία “10th pack”.

Μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους.

Δοκιμάστε τον σε Freddo espresso πριν εξαντληθεί!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook