Με την υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουλίου, οι αγώνες SupSurf (όρθια σανιδοκωπηλασία σε κύμα) στα Φαλάσαρνα που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ». Σύμφωνα με τον διοοργανωτή «είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν αγώνες αυτού του είδους στην χώρα μας.

Ως τοποθεσία έχει επιλεχθεί η Βορειοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα η παραλία Φαλάσαρνα, μια περιοχή που παρουσιάζει κατάλληλες συνθήκες κύματος, ιδανικές ώστε να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αθλητών. Οι αγώνες του SUP STYLE CHALLENGE, ακολούθησαν τα πρότυπα διεθνών αγώνων.

Το WBSF είναι μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας (windsurf, kitesurf, SUP surf), τα οποία διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, το “παρών” έδωσε ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων: την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, τον ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ, το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ και ΚΙΣΑΜΟΥ, τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ), τους ναυαγοσώστες της περιοχής και τους χορηγούς των αγώνων.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook