Σεμινάρια εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης

Το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, οργανώνει δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας, βασικού επιπέδου (Α1 του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας). Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, που διαμένουν νόμιμα στην Περιφέρεια Κρήτης, σε μόνιμη ή εποχιακή βάση.

Η ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων επικοινωνίας στην Ελληνική Γλώσσα, διευκολύνει την ένταξη του ατόμου στην τοπική κοινωνία, στο εργασιακό περιβάλλον, στον τρόπο ζωής και στον ελληνικό πολιτισμό, καθώς και στην απλή διεκπεραίωση καθημερινών δραστηριοτήτων ή γραφειοκρατικών διαδικασιών. 

Τα σεμινάρια προσφέρουν βασικές γνώσεις παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου και θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες, από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριου 2017. Τα μαθήματα, 120 ωρών συνολικά, θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, δύο τετράωρα την εβδομάδα. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας για το επίπεδο Α1, που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, στις 8 Μαΐου 2017, με κόστος 65 ευρώ το άτομο.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγ. Γαβριήλ 103, 2ος όροφος (έναντι της Τράπεζας Πειραιώς), καθημερινώς και ώρες 08:00-15:00, καθώς και στα τηλέφωνα 28310-40050-52. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση, από την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (www.kekaper.gr), καθώς και να την αποστείλετε με φαξ στο 28310-40055.