Δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα. 

Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν “ντύσει” κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών. Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλ πολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές καθώς και σε συνέργειες γύρω από την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι. 

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στην σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς και δημιουργούν καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τόσο με το άρωμα των συνθέσεών τους, όσο και με σημαντικά ποιητικά κείμενα τα οποία έχουν μελοποιήσει.

Ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας – ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της εποχής μας. Ξεκινώντας με την πολύχρονη θητεία του δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι, συνέχισε με δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς της Ελληνικής Μουσικής. Οι ποιοτικές του επιλογές και το ήθος του, μαζί με το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο, τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα πλέον αγαπητά και σεβαστά πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού.

Ερμηνεύει επίσης, η Κορίνα Λεγάκη. Μια σημαντική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία. Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του  κινηματογράφου.

Με αφορμή την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, την Δευτέρα 7 Αυγούστου θα βρεθούν στα Ανώγεια και στο ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης» στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Πέτρας Πολιτισμός 2017» του Δήμου Ανωγείων.

Ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης»
Ανώγεια
Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017
Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 9 ευρώ / φοιτητές: 7 ευρώ

Διοργάνωση: Δήμος Ανωγείων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook