Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η συνάντηση παραδοσιακών συγκροτημάτων «Αροδαμός 2017», με κορυφαία ημέρα των εκδηλώσεων την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. τρέχοντος έτους, στην πλατεία πίσω από το Τέμενος του Κιουτσούκ Χασάν (Γιαλί Τζαμί) στο λιμάνι Χανίων αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους τουρίστες και περιηγητές της πόλεως μας.

Εκτός από τον τοπικό Χορευτικό Όμιλο «Αροδαμό» τον κύριο διοργανωτή της εν λόγω εκδήλωσης, συμμετείχαν και δύο χορευτικά συγκροτήματα από άλλα τοπικά διαμερίσματα και άλλους  νομούς της Ελλάδας.

Από το νομό και την περιοχή της Κοζάνης συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου  Κοζάνης «ΟΙ “ΜΑΚΕΔΝΟΙ» και από το νομό της Μαγνησίας και την περιοχή του Βόλου το χορευτικό συγκρότημα του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Αγχιαλού Βόλου “Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ”. 

Επίσης την 25 Ιουλίου στα Κοντόπουλα Κυδωνίας και τα τρία χορευτικά σύνολα των τριών προαναφερθέντων χορευτικών ομίλων και συλλόγων πραγματοποίησαν θεαματική εμφάνιση στην γιορτή του πολιτιστικού συλλόγου Κοντοπούλων  που έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

Δημόσια συγχαίρω την χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Πατεράκη και όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου «Αροδαμός» για τις άψογες και υπέροχες αυτές εκδηλώσεις, την άρτια οργάνωση και τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο όλοι μαζί, σαν μία αρραγή ομάδα, υπεύθυνα εργάζονται και συνεργάζονται και με απόλυτη επιτυχία καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Κατακλείνοντας θερμά και πάλι τους συγχαίρω και τους εύχομαι τα όνειρα και οι προσδοκίες τους για το μέλλον του Συλλόγου τους να ευοδωθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε ο σύλλογος τους, ο οποίος στους χαλεπούς καιρούς μας επιδεικνύει ένα ελπιδοφόρο παρόν, να έχει και ένα λαμπρό μέλλον. 

Σταύρος Μυριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook