Τον διεθνή με την Εθνική Νέων Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, απέκτησε ο Κισσαμικός, δίνοντας συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση.

Μετά τους Ξύδα, Τασιούλη ο 19χρονος ποδοσφαιριστής γίνεται ο τρίτος που από τους “ερυθρόλευκους” παραχωρείται στη χανιώτικη ομάδα.

Ο Φουάσης, που πριν λίγες ημέρες συμμετείχε σε φιλικά και προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, από το 2014 βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Κ17 και δύο Κ20. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1998 στη Σύρο και αναδείχθηκε από τον τοπικό Αίαντα. Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού με την οποία πανηγύρισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20 (2 πρωταθλήματα Νέων), ενώ συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Είναι αμυντικός, διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook