Πριν προλάβει να γίνει μόνιμος κάτοικος Παλαιόχωρας ο Σταύρος Τσορμπατζίδης αποχώρησε από την ομάδα και επέστρεψε στο Λουτράκι!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ένα από τα αποκτήματα της χανιώτικης ομάδας που συμμετείχαν και στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, αλλά την Τετάρτη (02/08) ανακοινώθηκε η παραμονή του στον ΑΟ Λουτράκι!

Η ανακοίνωση του ΑΟΛ αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσορμπατζίδη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο 26χρονος (γενν. 18/8/1991) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο και του Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στη Ζάκυνθο, στον Π.Α.Σ Κόρινθος και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Βορειοελλαδίτης αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από μια σύντομη θητεία στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας  με τη φανέλα της FSV Duisburg.

Ένας τραυματισμός (κάταγμα) στο χέρι τον ανάγκασε να λείψει από τα τελευταία της σεζόν, αλλά δεν τον εμπόδισε να εξελιχθεί σε ηγέτη της αμυντικής γραμμής των οράνιε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 10 συμμ./2 γκολ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook