Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Μανώλη Συντυχάκη περιόδευσε σήμερα 3 Αυγούστου στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ και στο Αεροδρόμιο.

Σε συνάντηση με τους εργαζόμενους στη ΔΕΔΙΣΑ αναδείχτηκε το ζήτημα των εργαζομένων δύο ταχυτήτων αλλά και η κατάργηση ανθυγιεινών για τους μόνιμους εργαζόμενους από 1/1/18 μιας και για τους εργολαβικούς ήδη ισχύει. Ο Μανώλης Συντυχάκης τόνισε την πάγια θέση του ΚΚΕ για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα και μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο Αεροδρόμιο αναδείχτηκαν τα προβλήματα της εντατικοποίησης της δουλειάς και οι πολλές και διαφορετικές συμβάσεις εργασίας στον ίδιο χώρο. Αναδείχτηκε επίσης από πλευράς των εργαζομένων στην ΥΠΑ η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον. Ο Μ. Συντυχάκης εξέφρασε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, καθώς αποτελούν λαϊκή περιουσία ενώ επανέλαβε τα αιτήματα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook