Έναν ποδοσφαιριστή που τις τελευταίες δύο σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία με την Καλλιθέα στη Football League ενέταξε στο δυναμικό του ο Κισσαμικός.

Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δαμιανού Γκίνη, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Πανιώνιο. Είναι 22 χρονών αμυντικός μέσος με παρουσίες στις εθνικές Κ21 και Κ19 της Αλβανίας και σημαντικές παραστάσεις από τη Super League με τους “κυανέρυθρους”.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δαμιανό Γκίνη, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1995 και από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έγινε επαγγελματίας το 2014. Εκείνη τη σεζόν μάλιστα (2014-2015) έκανε 6 συμμετοχές στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθησε ο διετής δανεισμός του στην Καλλιθέα με την οποία έκανε εξαιρετικές χρονιές στη Football League, μετρώντας συνολικά 48 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Είναι αμυντικός μέσος και έχει συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Αλβανίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook