Ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ χορού, μουσικής και παιχνιδιού «Ας παίξουμε για το Χαμόγελο» θα έχει το Ρέθυμνο Cretan Kings, δηλώνοντας ακόμη μία φορά τη στήριξή του στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση της κρητικής ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις ωραίες προσπάθειες που καταβάλει βρίσκεται η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings που θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ χορού, μουσικής και παιχνιδιού «Ας παίξουμε για το Χαμόγελο»,  6 και 7 Αυγούστου στο Ρέθυμνο, το οποίο διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club».

Tην Κυριακή το απόγευμα 6 Αυγούστου αντιπροσωπεία παικτών του Ρέθυμνο Cretan Kings και των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC θα βρίσκεται στον Δημοτικό Κήπο, όπου θα φωτογραφηθούν και θα παίξουν με τους μικρούς τους φίλους. Επίσης, καλεσμένοι θα είναι η μασκότ της ομάδας μας Κερατούκλης, ο Θρυλέων του Ολυμπιακού και ο Mr Green του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τους λιλιπούτιους θαυμαστές τους.

Η σειρά εκδηλώσεων ξεκινάει την Κυριακή 6 Αυγούστου (17.00 – 21.00) το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου με παιχνίδια ξεχασμένα στο χρόνο, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 7 Αυγούστου στον Δημοτικό Κήπο της πόλης μας, με διαδραστικό σόου, χορευτικά παιχνίδια και μουσικοκινητική αγωγή από τα «Παιδιά της γης», ενώ στις 20.30 θα ξεκινήσει η παράσταση «Σχεδόν Σαράντα» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου (Stand up comedy).

Αναλυτικά το διήμερο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 6/8
• Από τις 17:00 έως τις 21:00 : Διαδραστικά παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, magic show, zumba και survivor games για παιδιά όλων των ηλικιών!
Guest stars για να φωτογραφηθείτε, οι ήρωες του Disney, Στρουμφάκια, minion και ο Κερατούκλης με την παρέα του, Θρυλέων (Ολυμπιακός) και Mr Green (ΠΑΟ)!
• Στις 21:00
Συναυλία με κρητική και λαϊκή μουσική με το συγκρότημα του Λευτέρη Τζαγκαράκη!
Συμμετέχουν οι:
Λευτέρης Τζαγκαράκης: Λύρα, τραγούδι
Κατσαβίδης Ηλίας: Μπουζούκι, Λαούτο, τραγούδι
Κορίνθιος Γιάννης: Κιθάρα, τραγούδι
Ελένη Βεργαδή: Τραγούδι
Δημήτρης Καλλέργης: Πλήκτρα
Συμμετέχει το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό και Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης «Πυρρίχια Δρώμενα»!
Γενική Είσοδος 3€ με όλα τα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ!

Δευτέρα 7/8
·Από τις 17:00 έως τις 20:00
BUBBLE SHOW!
Ένα εντυπωσιακό, διαδραστικό show που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους! Θα γνωρίσουμε τον κόσμο της σαπουνόφουσκας, θα απολαύσουμε αμέτρητων ειδών σαπουνόφουσκες, θα παίξουμε μαζί τους, θα τις κυνηγήσουμε, θα τις φορέσουμε…!!!
Χορευτικά παιχνίδια και μουσικοκινητική αγωγή από “Tα παιδιά της γης”! Μια παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και ενήλικες όλων των εθνικοτήτων, αφού δε χρησιμοποιούνται καθόλου λόγια παρά μόνο μιμητική!
• Στις 20:30
Stand up comedy με το Γιώργο Χατζηπαύλου στην παράσταση Σχεδόν σαράντα!
Μια παράσταση για… ’’μεγάλους’’ που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!!
Γενική Είσοδος 5€
Τα έσοδα του 2/μέρου θα διατεθούν εξολοκλήρου στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!