Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία ιδιαίτερα στις ανατολικές περιοχές της χώρας με επίκεντρο το Λεκανοπέδιο και την Ανατολική Αττική.

Μέχρι στιγμής η ΠΥ έχει λάβει 105 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια, εκ των οποίων στις 88 έδρασαν οι άνδρες της ΠΥ.

Λόγω της κακοκαιρίας αγνοείται ένας άνδρας στη θαλάσσια περιοχή του Τολού Αργολίδας, ενώ να σημειωθεί ότι είχε αίσιο τέλος το θρίλερ απεγκλωβισμού, λόγω χιονιού, δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στη Νεστάνη Αρκαδίας.

Ακινητοποιημένη είναι από το απόγευμα η Λεωφόρος Ποσειδώνος στα νότια προάστια της Αθήνας, στο ρεύμα ανόδου, ενώ πολλά προβλήματα παρατηρούνται στα βόρεια προάστεια, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Προβλήματα στην πρωτεύουσα

Η διακοπή της λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών στην περιοχή Γαλατσίου (Βεΐκου-Γαλατσίου) έχουν προκαλέσει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, όπως και στην περιοχή του Νέου Κόσμου (Φραντζή και Ηλία Ηλίου). Ανάλογα προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Ηλιούπολη και στον Καρέα. Από την νεροποντή διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στα Σπάτα, ενώ έγιναν 17 κοπές δέντρων που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.

Στην γέφυρα των Θρακομακεδόνων σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, ενώ μέρος του οδοστρώματος έχει υποχωρήσει.

Χιονίζει στην Πάρνηθα

Η τροχαία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας από το Τελεφερίκ και μετά. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν έχουν ανοίξει τον δρόμο. Δένδρο που έπεσε στον δρόμο και επί της οδού Περγάμου στη Γλυφάδα προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία ενώ πάλι στην Γλυφάδα και στην οδό Ζέπου έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα από τα όμβρια ύδατα ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν λειτουργούν τα φρεάτια.

Προβλήματα και στο ορεινό δίκτυο της Φθιώτιδας από τις χιονοπτώσεις ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook