Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κισσαμικός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που ήταν μέχρι πρότινος στην ομάδα.

Με βάση τα χρόνια προσφοράς και παρουσίας τους στην ομάδα ο Κισσαμικός κάνει ειδική αναφορά στον καθένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα μας.

Πιο αναλυτικά:

-Τον Δημήτρη Τσερκέζο που ήταν σημαντικό και βασικό μέλος της ομάδας μας τόσο τη χρονιά της ιστορικής ανόδου από τη Γ’ Εθνική όσο και τα δύο χρόνια παρουσίας μας στη Football League και τον Θωμά Βλάχο που έβαλε το δικό του “λιθαράκι” στην άνοδο στη Football League και είχε σημαντική προσφορά και τις επόμενες δύο σεζόν.

-Τους Βασίλη Μάντζη και Νικηφόρο Τσοντάκη για τη σημαντική τους προσφορά στα δύο χρόνια που φόρεσαν τη φανέλα με το “δελφίνι”.

-Τον Σταύρο Σταθάκη, που τίμησε τη φανέλα του Κισσαμικού για 1,5 χρόνο και τον Μούσα Ποκόνγκ για τη δική του παρουσία το ίδιο διάστημα.

-Τους Μάριο Μαρτίνεθ, Γιάννη Γκούμα, Τιάγκο Σίλβα, Κίκε Μπόουλα, Αλεξάνταρ Μίλιτς, Νίκο Κουρέλλα, που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας τη σεζόν 2016-2017.

-Τους Ούρος Στογιάνοφ, Λευτέρη Γιαλούση, Μαυρουδή Μπουγαΐδη, για τη σημαντική παρουσία τους στο β’ μισό της περασμένης σεζόν.

-Τους Δημήτρη Πολίτη, Μανόλη Μπολάκη, Βασίλη Φυντικάκη και Νέστορα Γκέκα για την παρουσία τους στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία!