Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κισσαμικό, που μετά την ενημέρωση που υπήρξε από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, μπόρεσε να ενεργοποιήσει τη συνεργασία του με τον Σελινιωτάκη και να κρατήσει και τους Λαζαρίδη, Νικόλτση!

Έτσι μετά την παραμονή του Παντελάκη από την ομάδα της περασμένης σεζόν συνεχίζουν οι δύο αρχηγοί Σελινιωτάκης, Λαζαρίδης και ο Νικόλτσης, που στο διάστημα παρουσίας του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι ανακοινώσεις του Κισσαμικού αναφέρουν τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Γιώργο Λαζαρίδη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο “φύλακας-άγγελος” της εστίας του Κισσαμικού τα προηγούμενα 3,5 χρόνια με αφορμή την παραμονή του στην ομάδα μας δήλωσε τα εξής: «Γίνεται μία νέα αρχή στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για άλλη μία χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα».

Συνεχίζει κανονικά ο “Σέλι”

Παράλληλα μετά την ενημέρωση της ΕΙΜ/ΕΠΟ για δυνατότητα παραμονής των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου 2017 η ομάδα μας ενεργοποίησε τη συνεργασία της με τον Αλέξη Σελινιωτάκη, που συνεχίζει για 4η σεζόν.

Συνεχίζει και ο Νικόλτσης!

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλτση.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο 25χρονος επιθετικός, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας το β’ μισό της σεζόν 2016-2017 έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ, αναφορικά με την παραμονή του δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Κισσαμικού και νιώθω μεγαλύτερη υπευθυνότητα λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει σε μένα τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα ανανεωμένη σε πολλά επίπεδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει».