Οι αιτήσεις έχουν ανοίξι για τον απόλυτο στίβο μάχης στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Χανιά

Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει και αν θέλετε να είστε και εσείς ένας από τους αγωνιστές που θέλει να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και να διεκδικήσει τη θέση του νικητή δηλώστε συμμετοχή είτε online είτε με αγορά εισιτηρίου στο Jay's Jay's Burger House (απέναντι απο το δημοτικό στάδιο).

Το www.survivorgame.gr είναι ένας στίβος μάχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος είναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποίος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18.

Γυναίκα η άντρας, γυμνασμένος ή όχι,σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις αυτή την μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” , κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά σε αυτες τις συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα. 

Eιναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμετέχοντας θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μάχης και μοναδικός σου στόχος ειναι να τερματίσεις οσο πιο γρήγορα μπορεις.

Εαν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν απο τους 3 καλύτερους χρόνους απο όλους όσους τρέξουν αυτο το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγεί τελική κατάταξη .

Η διαδρομή και τα εμπόδια ειναι σχεδιασμένα απο τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους εχουν βαλεί στελεχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη απο την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανια η οποια ειδικέυεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Η διαδρομή μπορεί να είναι 330 μέτρα όμως σε αυτά τα μέτρα υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα κάνουν την διαδρομή μια εμπειρία ζωής και εκτός από αυτό έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί μας.

Έπαθλα

  • 1ος Νικητής-Ταξίδι στο εξωτικό Phuket Ταυλάνδη και μια δωροεπιταγή αξιας 200 ευρω για αγορά προιόντων απο το POWER HOUSE shop.
  • 2ος Νικητής-Διαμονές στην Μύκονο προσφορά της www.Mykonosrenthouse.com,και μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρω για αγορά προιόντων απο το POWER HOUSE shop
  • 3ος Νικητης-Διαμονές Στα Χανιά σε Ιδιωτική Βίλλα με ατομική πισίνα μια προσφορά της http://www.lofosvillage.gr/αρχική/ και μια δωροεπιταγή για αγορα προιόντων αξιας 100 ευρω απο το POWER HOUSE shop
  • 4ος Νικητής -Πτήση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξιπτωτο πλαγιάς προσφόρα τoy Giorgos Kissanakis VII και Δυο μήνες δωρεάν Fitness Training προσφορά της Personal και Group Fitness Trainer-Ioanna Skandalaki
  • Απο 5η εως και 8η Θεση-Απο ένα χορταστικό γεύμα αξίας 20 ευρώ προσφορα του Jay Jay's Steakhouse Burgerhouse
 

Κοινωνική ευθύνη

Το 10% των εσόδων θα κατατεθεί υπέρ των παρακάτω ιδρυμάτων.

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού.

Ιδρύθηκε το 2004 (αρ. 210/2004 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων), με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο, καλύπτοντας ανάγκες που άλλοι σύλλογοι αδυνατούσαν καθώς προσέφεραν βοήθεια σε παιδιά έως και 18 ετών.

Ο Σύλλογός μας στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, αλλά απλώνουμε τη δράση μας και ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Τι κοστίζει;

Για να είναι επιτυχής η εγγραφή σας και εφ οσον εχετε συμπληρωσει την ηλικια των 18 παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

Α) Καταθέτετε σε κάποιο από τους τραπεζικούς λογαριασμούς το ποσό συμμετοχής το οποίο είναι 30 ευρώ

Β) Συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής περιλαμβάνοντας τον αριθμό κατάθεσης

Γ) Σας αποστέλλουμε το εισιτήριο με την μέρα και ώρα συμμετοχής σας σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και την απόδειξη σας.

Δ ) Μια ώρα πριν την ώρα συμμετοχής σας έρχεστε στον χώρο Του Aptera Beach Resort

Θα μπορεί κάθε ένας που θέλει να συμμετάσχει να πάρει εισιτήριο από την "Πόρτα" όμως δεν εγγυόμαστε λόγω αυξημένης ζήτησης εάν υπάρχουν ακόμα θέσεις.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr