Σε ένα κατάμεστο θέατρο στην Ανατολική Τάφρο στα Χανιά, φορείς και πολίτες γιόρτασαν τα 50 χρόνια παρουσίας της ΑΝΕΚ LINES στην Κρήτη και την ελληνική ναυτιλία.

Η ΑΝΕΚ LINES διοργάνωσε απόψε μια μεγάλη συναυλία στα Χανιά για να τιμήσει τα 50 χρόνια ιστορίας στο χώρο της ναυτιλίας, μιας εταιρείας που πάντα είχε στο επίκεντρό της την Κρήτη, αλλά και να σηματοδοτήσει την αφετηρία μιας μελλοντικής ακόμα πιο δυναμικής πορείας.

Όπως επεσήμανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES, Νικολακάκη Άννα, η εταιρεία που άνοιξε πανιά από την Κρήτη, δίνει άρωμα Ελλάδας στην Ευρώπη, ενισχύοντας την ντόπια οικονομία, τις εξαγωγές των προϊόντων και τον τουρισμό.

 

 

Στη μουσικοχορευτική βραδιά που διοργάνωσε το “παρών” δεν έδωσαν μόνο φορείς του τόπου αλλά και πλήθος κόσμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Περικλής Τζουγανάκης, Αδερφοί Βλαμάκη, Γιώργος Tριανταφύλλου – Μανώλης Χρυσοχεράκης, Λευτέρης Κουμής και οι συνεργάτες του. Το κέφι κορυφώθηκε με τους χορούς των: Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Ρόδον”, Λαογραφικού Σύλλόγου Ακρωτηρίου “Σ.Καγιαλές”, “Δώσε Πάσο”, Παραδοσιακού Συλλόγου “Τα Σφακιά”
Χορ. Ομίλου Χανίων “Ο Ψηλορείτης”

 

Η βραδιά περιελάμβανε και προβολή του σποτ που σκηνοθέτησε ο γνωστός Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης για τα 50 χρόνια ΑΝΕΚ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook