Ένα νέο ξεκίνημα, βάζοντας νέους στόχους κάνει ο Κισσαμικός, που είχε το απόγευμα του Σαββάτου (05/08) την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Πετράκη και των συνεργατών του Γιάννη Τάτση, Λάζαρου Βαρδάκη και Απόστολου Λεκίδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Πριν την έναρξη της ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ζήτησε σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τους τόνισε ότι πρέπει να είναι περήφανοι που ανήκουν στην ομάδα.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Με όρεξη για σκληρή δουλειά ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (05/08) η προετοιμασία της ομάδας μας στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Πετράκη και των συνεργατών του Γιάννη Τάτση, Λάζαρου Βαρδάκη και Απόστολου Λεκίδη.

Πριν την… εκκίνηση της προετοιμασίας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και χρησιμοποιώντας το “μότο” του συλλόγου μας «Σύλλογος Περήφανος Κρητικός!» τους τόνισε ότι πρέπει να είναι περήφανοι που είναι μέλη της ομάδας και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτήν.

Στους ποδοσφαιριστές εκτός από τον προπονητή της ομάδας μας μίλησε και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τουλουπάκης, ενώ στη συνέχεια τους παρουσιάστηκε ο νέος φροντιστής Αποστόλης Κουνδουράκης.

Να τονιστεί ότι η πρώτη προπόνηση έγινε με τις νέες επίσημες μπάλες του πρωταθλήματος Football League, τις οποίες κατάφερε να εξασφαλίσει η ομάδα μας άμεσα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook